maanantai 10. joulukuuta 2007

terapiaväkerrystä tyhjässä talossa







Talo kaikuu tyhjyyttään muuttomiesten jäljiltä. Ei tuolin tuolia, ei pöytää, ei sitten mitään kodikasta paitsi patjakasat ja kolme sallittua lelua jotka matkaavat kuusivuotiaan maailmanmatkaajan repussa Key Westin kautta Helsinkiin joulunviettoon. Itseämme piristääksemme ja vähän lahjamielessäkin askartelimme kasan matkalaukkuun kevyesti mahtuvia joulutähtiä. Ne ripustamme hetimiten ikkunaan omassa kodissa Suomessa jahka niin pitkällä ollaan.

3 kommenttia:

Matroskin kirjoitti...

Ihana blogi! Missä tämä on piileskellyt. Tähtesi ovat somia. Aiemmin kirjoitit vehnänjyvistä. Minustakin ovat hyviä, mutta myös tattariryynit riisin/pastan asemesta ovat makoisaa ruokaa. Meidän minimachot eivät vaan niitä suostu syömään.

Wannabe Martha Stewart kirjoitti...

Kiitos, sanasi lämmittävät. Hyvä, että muistutit tattarista. Se on herkkua, mutta eihän sitä täältä saa. Suuntaan siis tattarin ostoon heti kunhan ollaan takaisin Suomessa! Ja joo eli ei, ei nuorimmainenkaan suostu riisiä lukuunottamatta ryynejä syömään. Joku päivä sekin kääntyy oikeaoppiseksi kuten isommat sisaruksensa :)

Merja kirjoitti...

Minäkin löysin blogisi. Kivalta näyttää.

Hyvät joulun toivotukset Oulusta!