keskiviikko 13. helmikuuta 2008

Ta daa - bloggarin kotiinpaluu!







Olen pahoillani pitkästä hiljaisuudesta. Muutto otti yllättävän koville ja ennenkuin kaikki lapset, laitteet ja langat lösivät arkiset paikkansa ehti yksi jos toinenkin purra hammasta ja hermostua. Ei siinä ehtinyt äiti pulputtamaan blogiluovuuttaan tietokoneella.
Ensiksi kuva merestä, joka aukeaa aivan talomme ulkopuolella. Sitten toinen hassusta roosahurmoksestani. Yhtäkkiä huomasin ennen niin rauhaisan luonnonvärisen - maan värejä, metsää ja pirskahdus taivaansineä - lankakorin muuttaneen konsanaan imagoaan; pari kerää vanhanajan roosaa, toinen mokoma lämmintä vaalenpunaista ja kolmas säväkämpää pikkiä. Onko keski-ikä yllättänyt? No ei syytä huoleen! Johan ehdin mennä päivänä Hakaniemen hallissa nappaamaan matkaan pari kerää upottavan pehmää suklaanruskeata alpakkaa. Mistä tuli mieleeni, että äidilleni joululahjaksi kutomani samanvärinen huivi on kuvamaatta. Epäkohta on hoidettava pikaisesti.
Lisäksi olemme luomuilijoina ostaneet Biolanin 220 litraisen kompostorin, joka heräsi koko perheen riemuksi eilen henkiin, eli lämpö nousi yli 10 asteeseen runsas viikko käyttöönoton jälkeen. Konrad Kompostirin syntymäjuhlan kunniaksi paistoimme tänään aitoamerikkalaisia kuppikakkuja, eli cupcakes. Resepti seuraa myöhemmin perässä...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No kylläpä tätä odotinkin ja monesti kävin haikailemassa kirjoitustesi perään.
Asettuminen vie varmasti voimia ja aikaa. Mukavaa kevättalvea meren äärelle.
meppu

Wannabe Martha Stewart kirjoitti...

Hei rakas Meppu! On pitänyt kirjoittaa pitkä kirje ja teenkin sen vielä, sillä olet ajatuksissani usein, yhtä usein suunnilleen kun nappaan puhelimen käteeni pyytääkseni sinut kahville tai kävelylle kunnes muistan että nythän se meri meidät erottaa... Rakkaat terveiset koko perheelle, pidetään yhteyttä.

Liivia kirjoitti...

Aijaijai, miten hyvännäköisiä herkkuja!
Kiva että muutto nyt takana ja pääset asettumaan!

Anonyymi kirjoitti...

Så jättefina ljusröda sockor! Tänk att du kan såndärnt! Kan du inte öppna en shop där man kan få köpa dina verk?

Malin

Katarina Gäddnäs kirjoitti...

Nå välkommen tillbaka Martha, ha saknat dej! Jo kan du inte börja sälja såna där vackra saker... den där koftan minns du...
h Kat