torstai 15. marraskuuta 2007

Ja vielä viikon kirjavinkki


Tämän viikon kirjavinkki ei esittelyä kaipaa eikä vastaanväittäminen nyt sitten auta yhtään: Tolstoin Anna Karenina on kyllä Tuulen viemää ohella kirjojen kirja.
Luin tarinan Annan traagisesta, itsemurhaan päättyvästä rakkaussuhteesta kreivi Vronskiin ensimmäisen kerran opiskeluaikoina ja myöhemmin kesälukemisena vauvanhoidon ohessa (aika hyvä emotionaalinen konstrasti muuten!). Nyt kaappasin tiiliskiviromaanin CD:nä matkatessani yksin New Yorkiin autolla. Davina Porter on loistava lukija ja tarina avautuu aivan uudella tavalla kun sen kuule verrattuna siihen, mitä aivot nappaa lukiessa. Parasta CD-kirjoissa on tietty se, että kutova kirjafriikki voi näin mainiosti yhdistää kaksi intohimoaan, kokeilkaa!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mari, luotan siihen ja iloitsen siitä, että sinulle(kaan) Anna Karenina ei varmaankaan ole moraliteetti (pace suomalaiset sosiologit).

Mari Tee

Inka kirjoitti...

Miten mä en ole ollenkaan tajunnut yhdistää kutomista ja kirja-cd'tä?! Ei ole käynyt pienessä mielessäkään tämä juttu. Kyllä ihminen on yksinkertainen otus, jotkut hieman useammin kuin toiset, näköjään...

Ensi visiitillä blogissasi, taidan tulla toistekin :)

Wannabe Martha Stewart kirjoitti...

Voi älä huoli, minultakin meni neljä vuosikymmentä kirja-cd:n oivaltamiseen. Täälläpäin niitä on hyllykilometreittäin kirjastossa, toivottavasti myös Suomessa, sillä CD:t ovat pahuksen kalliita. Ja tervetuloa toistekin!